понеділок, 29 лютого 2016 р.

ЗНО 2016


Якщо вступ до ВУЗу цього року у Ваших планах, а результати ЗНО з англійської мови вимагаються даним ВУЗом, то якісна підготовка до тесту ЗНО з англійської Вам просто необхідна. Спочатку потрібно ознайомитися із характеристикою сертифікайної роботи з англійської мови, із програмою ЗНО з іноземних мов, критеріями оцінювання завдань з розгорнутою відповідею, та власне з самими завданнями ( використовуєте завдання попереднього року- 2015). Перевірити виконанння тесту можете самостійно, користуючись відповіддями, звернувши увагу на  допущені помилки. 
 Тренувати свої знання англійської мови можна і онлайн.
Готуємось якісно!!!

До уваги учнів 11 класу та вчителів, які викладають англійську мову в 11 класі 

Готуємося до ДПА !!!

Go for Ukrainian State Exam

Автор: H.Q. Mitchell, Marileni Malkogianni
Видавництво: MM Publications


Посібник для підготовки до ДПА-2016 від видавництва MM Publications
Міжнародне видавництво MM Publications розробило посібники Go for Ukrainian State Exam для підготовки до ДПА-2016 з англійської мови для загальноосвітніх навчальних закладів (рівень В1) та загальноосвітніх навчальних закладів з поглибленим вивченням іноземних мов (рівень В2).
Go for Ukrainian State Exam (Level B1) – це посібник для підготовки до ДПА з англійської мови випускників 11-их класів загальноосвітніх навчальних закладів. 
Видання представлені у формі тренувальних тестів для підготовки до державної підсумкової атестації нового формату 2016-ого року.  Всі тести відповідають рівню та формату іспиту, встановленим Міністерством освіти і науки України.

Дистанційне навчання. Англійська мова10-11 класи

ЗНО 2021

  1 ЛЮТОГО – СТАРТ РЕЄСТРАЦІЇ НА ЗНО-2021 Скориставшись сервісом « Зареєструватися », розміщеним на вебсайті Українського центру оцінюванн...