пʼятницю, 11 березня 2016 р.

Атестаційні матеріали



   
   Результат пошуку зображень за запитом "атестація"
«Прагнення до щастя — це прагнення прагнень»,— писав Людвиг Фейєрбах. Щасливою людину робить зовсім не престижна або творча робота як така, а перед усім та, в яку людина вкладає свою душу, від якої отримує задоволення.  Так і є. Саме в роботу педагога я вкладаю душу, адже це дає мені надію на краще, на краще майбутнє нашої країни через виховання покоління дітей. Яку ж радість приносить коли дитина щиро цікавиться предметом, коли очікує чогось цікавого і корисного для себе. А додає впевненості те, що я можу допомогти, посіяти зернинку доброго та мудрого.
 Швидко минули 5 років моєї роботи в Пилипо-Олександрівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Мене оточують мудрі порадники, які завжди готові прийти на допомогу і порадити як вчинити в тій чи іншій педагогічній ситуації. Мені згадуються слова Ральфа Емерсона, американського філософа, який сказав «Кожна людина мене в чомусь перевершує; і в цьому сенсі мені є чому в нього повчитися.»
  І зараз я рада представити свій досвід, у матеріалах підготовлених для проходження атестації.
 Інформаційно-аналітичні матеріали містять методичну картку, характеристику, посвідчення про проходження курсів Інтел.
  Опис досвіду роботи та портфоліо представленні в  "Методичній теці".
 Все різноманіття праці педагога полягає в якості його уроків, наявності цікавих дидактичних матеріалів, проведених виховних заходах, предметних тижнях. Це все представлено в "Методиночному банку".
  Мій досвід включає матеріали виступів на педагогічних радах та методичних об’єднаннях.
  Дуже плідним видався початок 2015-2016 навчального року, адже я взяла участь в районному конкурсі «Класний керівник -2016». Пізніше на наступному районному конкурсі – «Вчитель року», у номінації англійська мова. Це, безсумнівно,  був великий крок у підвищенні моєї фахової майстерності.
Уже 4 роки поспіль, я приймаю участь у підготовці дітей до обласного збору «Джура». Кожен рік, я разом з дітьми,  приймали участь в цьому зборі, і саме минулого року нам вдалося здобути і І місця. За це директор школи висловила мені подяку. Усі мої здобутки презентовані у теці «Мої досягнення».
Мій педагогічний шлях показаний на світлинах у теці «Фотоколаж педагогічної діяльності».
Я дотримуюся мудрих слів В. Сухомлинського, який сказав «Програми в усіх школах одні й ті ж, підручники однакові, але школи різні, тому що різні вчителі. Школа – це передусім учитель. Особистість учителя – наріжний камінь виховання.» І саме таким вчителем я намагаюся бути для дітей.
 Дякую Вам за увагу. Завжди залишайтеся учителями, які знають душу кожної дитини і не допустять жодного болючого дотику до вразливого дитячого серця, адже саме таким шляхом ми можемо пронести мудрість нашим діткам.
  

Дистанційне навчання. Англійська мова10-11 класи

ЗНО 2021

  1 ЛЮТОГО – СТАРТ РЕЄСТРАЦІЇ НА ЗНО-2021 Скориставшись сервісом « Зареєструватися », розміщеним на вебсайті Українського центру оцінюванн...